
GESCHEIDEN WAT NU ?
5 juni 2022
De smaak van de roos (70 RECEPTEN)
5 juni 2022HANDBOEK SNIJTECHNIEKEN
€ 22,95
Op voorraad
ISBN: 9789059562639
Categorie: ALGEMEEN
Beschrijving
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? ′Handboek snijtechnieken′ laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde – laten u aan de hand van foto′s op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Auteur: WAREING, MARCUS
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Gerelateerde producten
-
Food inspires design
€ 29,90 -
STUDENTENKOOKBOEK
€ 14,99 -
GEROOKTE LEKKERNIJEN
€ 14,95